Port Castelló es prepara per a un gran canvi amb l'arribada del ferrocarril

La instal·lació del ferrocarril marcarà un abans i un després en la seua competitivitat i abast, connectant-lo amb el corredor mediterrani

Entrevistes 10 de junio de 2024 Redacció Redacció

Aquest avanç permetrà al port arribar a molts més destins, millorant significativament la seua posició en el mercat global i potenciant la seua capacitat logística.

La caiguda del sector ceràmic, influenciada per factors geopolítics i econòmics, ha estat un tema de preocupació. Per a contrarestar aquesta situació, s'estan realitzant importants inversions en infraestructures que facilitaran l'arribada i enviament de materials des del port. Aquestes millores no sols apunten a recuperar el dinamisme del sector ceràmic, sinó també a diversificar i enfortir l'economia local.

A més, el projecte Castelló Logístic, que inclou un parc empresarial i una instal·lació ferroviària, es desenvoluparà per a donar suport a altres empreses que necessiten tràfic ferroviari. Aquest projecte busca reduir la petjada de carboni i promoure la sostenibilitat mediambiental utilitzant el sistema ferroviari. La implementació d'aquest sistema no sols millorarà l'eficiència del transport, sinó que també serà vital per a crear un major atractiu turístic i reforçar el teixit empresarial de Castelló, impulsant el desenvolupament econòmic i social de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto