Sant Joan de Moró s'acosta a la setmana gran de les seues festes

El seu alcalde, Vicent Pallarés, ens compta els projectes que hi ha en marxa

Entrevistes17 de junio de 2024RedaccióRedacció

Sant Joan de Moró acull les seues festes patronals del 21 al 30 de juny. El programa inclou el seu tradicional ‘chupinazo’, les entrades de bous cerrils, concerts nocturns, ‘tardeos’, danses i actuacions de tota mena. A més, per segon any consecutiu recupera les figures de reina major i reina infantil al costat de les seues respectives corts d'honor i acompanyants. El seu ja per 13 anys alcalde, Vicent Pallarés, ha visitat el plató principal de Televisió de Castelló per a desgranar el programa de festes i realitzar un xicotet balanç dels projectes del poble.

Durant este últim any com a alcalde ha pogut portar avant diferents projectes que formaven part d'esta legislatura, per exemple, dijous passat de deure llum verda a les obres de la residència de majors que se situarà en la població. La qual destaca que s'ha realitzat a través dels Fons Europeus de la Generalitat Valenciana. “Són projectes amb moltes administracions implicades, molts diners, projectes d’obra i licitacions. No és el mateix que un particular, en l’adminsitracioó la burocràcia es molt lenta”, afig l'alcalde. Pallarés assegura que la residencia para majors serà pública i té que estarà acabat el primer trimestre de l'any 2026.

També l'edil destaca la importància del segon gran projecte que ja es posa en marxa, la construcció d'un nou col·legi d'educació infantil. Vicent Pallarés afirma: “són els dos projectes més grans que teníem per a esta legislatura i comencen a agafar forma, van eixint poc a poc perquè suposen una gran inversió”.

L'alcalde fa referència també al creixement del poble, assegura que tots els dies s'empadrona algú nou i ja són al voltant de 3800 habitants en la població. Afirma que hi ha escassetat de vivenda en la població en el que a l'oferta es referix i afig que el sòl urbà urbanitzable està preparat per a construir si alguna empresa privada o particular s'interessa per això. Realça que és un poble atractiu i molt pròxim a la ciutat de la Plana.

Te puede interesar
Lo más visto