Iam Campillo presenta el seu nou treball en solitari

Durant l'entrevista en Televisió de Castelló revela cap a on dirigix la seua carrera

Cultura 27 de junio de 2024 Redacció Redacció

Iam Campillo, cantant veí de Borriana, presenta el seu nou tema ‘La Temperatura’, es tracta del primer treball en solitari. A més, ha anunciat que acudirà al costat de molts altres artistes al festival dels '40 Playa Pop' de la mà de Tony Aguilar. El qual tindrà lloc en el municipi de San Pedro del Pinar el pròxim 4 de juliol i que donarà la possibilitat a l'artista castellonenc de cantar davant més de 20.000 espectadors.

L'artista assegura durant l'entrevista que esta actuació suposa una molt bona oportunitat per a guanyar visibilitat. Anteriorment ell era el cantant del grup Generació Z, després Campillo assegura que arribe a plantejar-se parar, perquè seguir en solitari suposava començar de 0 amb més de 20 anys d'edat, però finalment va pensar: “a tu el que t'agrada és cantar”. Iam Campillo es va decidir per la música i per començar de zero, decidint mudar-se a Madrid per a ampliar les seues possibilitats i aprofitar totes les oportunitats.

“Per a arribar al més gran has de treballar amb els grans”, prosseguix l'artista i és que assegura estar envoltat de professionals per a ell mateix arribara aconseguir la professionalitat.

D'altra banda, quan se li pregunta per l'estil de música, Iam Campillo afirma no seguir un determinat: “No m'agradaria encaixar-me en cap determinat, més aviat en l'essència de Iam Campillo, el típic fanfarró que et fa riure, és a dir, fanfarró, però amb sentiments.

Te puede interesar
Lo más visto