Onda s’adhereix al Pla de la Generalitat per a promoure noves vivendes de protecció pública

L’Ajuntament col·labora amb la Generalitat Valenciana i la FVMP per a augmentar la disponibilitat de vivendes protegides

General 02 de julio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6909

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat per unanimitat la seua adhesió al Conveni Marc de Col·laboració entre la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), destinat a fomentar la promoció de vivendes de protecció pública en sòl de les administracions locals. Aquest conveni busca reactivar la construcció de vivendes protegides per a satisfer la creixent demanda de vivendes assequibles en la Comunitat Valenciana. El regidor de Serveis Socials, Òscar Valero, ha ressaltat la importància d’aquesta iniciativa, destacant que garanteix l’accés a vivendes dignes i contribueix a un futur més just i equitatiu.

A més, l’Ajuntament d’Onda ha aprovat una Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, unint-se a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies en el seu compromís per la igualtat. La regidora d’Igualtat, Marta Villanueva, ha subratllat la necessitat de continuar treballant cap a un futur on totes les persones, independentment de la seua orientació sexual, sexe o identitat, puguen viure amb dignitat, respecte i llibertat.

Te puede interesar
Lo más visto