Carrasco: “La reforma del Mercat Central és prioritària i l'abordem amb els venedors i l'arquitecte del projecte”

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, inicia reunions per a la rehabilitació del Mercat Central amb l'arquitecte José María Forteza Oliver

General01 de agosto de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7337

L'alcaldessa Begoña Carrasco ha rebut l'arquitecte José María Forteza Oliver, qui redactarà el projecte de rehabilitació integral del Mercat Central. Durant aquest procés, es mantindran reunions amb els venedors per a incorporar les seues necessitats en el disseny. Carrasco subratlla que la participació ciutadana és essencial per a la gestió municipal i es va comprometre que les opinions dels venedors es reflectisquen en el projecte.

La reforma del Mercat Central és part del Pla d'impuls als mercats municipals, després de la remodelació del Mercat d'Abastos i les obres en el Mercat de Sant Antoni. L'objectiu és revitalitzar el centre de la ciutat, impulsant sectors com el comerç, l'hostaleria i el turisme. A més, s'ha presentat una eina digital que inclou la instal·lació de taquilles intel·ligents per a facilitar les compres, finançada amb 356.535,70 euros dels Fons Europeus Next Generation.

Te puede interesar
Lo más visto