L'ajuntament de Morella convoca un minut de silenci per les dos víctimes que perdien la vida anit en un accident trànsit

Esta mostra de record i suport tindrà lloc a la Porta dels Apòstols a les 12:30h

Successos22 de agosto de 2024RedaccióRedacció
morella

En la nit d'ahir, sobre les 23:00h, el CICU rebia l'avís d'un accident de trànsit amb tres vehicles implicats en la N-232, al seu pas per la localitat de Morella. En este accident han perdut la vida dos persones i altres 4 van resultar ferides. Per això l'Ajuntament de Morella ha manifestat públicament les seues condolences als familiars de les víctimes a més convocar un minut de silenci a les 12:30h en la Plaça dels Apòstols en senyal de record i suport als familiars de les víctimes.

El consistori també ha decretat el dia de hui fins a les 24:00h un dia de dol oficial en el qual les banderes lluiran a mitja asta en els edificis oficials.

D'altra banda, el grup municipal proposa en el seu comunicat oficial suspendre, a prèvia consulta amb el Gremi de Morellans pel Món,la Diana, l’Ofrena de flors des de Sant Miquel, celebrant-se esta dins de la Basílica abans de la missa. També es proposa la suspensió del Retaule, la mascletà i la desfilada dels Cavallers de la Conquesta.

A més, en el comunicat oficial es fa referència al fet que una de les víctimes és veïna de la localitat i integrant de la dansa de teixidors que pertany al Gremi d'Arts i Oficis, per això també es proposa la suspensió de les diferents danses que integra este gremi durant la resta de dies del Retaule. A més de suspendre tots els actes del pròxim diumenge 25 d'agost excepte la missa, ja que este era el dia del Gemí d'Arts i Oficis. Tot això a prèvia consulta amb els integrants d'este gremi.

Te puede interesar
Lo más visto