Jacaranda celebra el seu 40 aniversari on tot va començar

Per a l'ocasió van compartir escenari amb grans amisc como Serafín Zubiri, Nacho Mañó o el artista internacional Alejandro Correa

Cultura 21 de octubre de 2024RedaccióRedacció
jacaranda

Una Plaça Major abarrotada ha celebrat durant dos hores el 40 aniversari del grup Jacaranda, un dels referents del bolero al nostre país. Quatre dècades en les quals els seus huit components han participat en centenars de concerts i compartit escenari al costat de llegendes de la cançó melòdica. 

Precisament alguns d'eixos amics, com Serafín Zubiri, Nacho Mañó de Presumptes Implicats, Alejandro Correa o el mariachi Sol del Mediterrani, han participat en el concert. Sota la direcció artística de Juanjo Carratalá, el concert ha comptat amb una espectacular posada en escena.

Jacaranda va nàixer al setembre de 1984 en la capital de la Plana, des de llavors ha comptat amb diferents formacions i un èxit que ha traspassat la nostra fronteres. A més dels seus nombrosos treballs discogràfics, han sigut un dels grups que més vegades han participat en la Festa de la Rosa. 

Al any 2023 van ser seleccionats per ha participar en Los Angeles, al festival internacional de Boleros , este fet va ser motivat per la seua col.laboració al 2022 amb Alejandro Correa , en una adaptació del tema de Rafael Pérez-Botija  “la gata bajo la lluvia”.  

El Mestre Alejandro Correa és un referent històric en el món del bolero i la música melòdica mundial en els últims 40 anys i encara hui El Cavaller del Bolero, continua al peu del canó lluitant per defendre este gènere musical tan reconegut al llarg de la historia. Esta nova versió junt a Jacaranda te mes de 17 milions de reproducció a You Tube.

Te puede interesar
Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre