
Rytme de La Vall d'Uixó celebra el seu festival de fi de curs amb una gala solidària
L’Escola de Dansa destinarà la recaptació a l’ONG Tupay que treballa per l’educació a zones rurals del Perú
La fira de transferència científica i tecnològica es consolida com una plataforma clau per a l'impuls de projectes i aliances en ciència i tecnologia.
10/11/2024La Fira Destaca 2024, la principal cita de transferència científica i tecnològica de la Comunitat Valenciana, va tancar la seua desena edició amb un balanç positiu i la vista posada en els reptes del futur. L'esdeveniment, celebrat en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real, ha sigut un referent en la promoció del coneixement, la innovació i el foment de vocacions científiques entre els joves.
Durant la clausura, el vicerector d'Investigació de la Universitat Jaume I, Jesús Lancis, va destacar la importància de la fira per a acostar el coneixement a les administracions i empreses, mentres que el director de la Càtedra d'Innovació Ceràmica, Juan Carda, va ressaltar els assoliments d'estos deu anys i va subratllar l'impacte de la fira en la creació de noves aliances i projectes innovadors. Carda també va assenyalar que més de 20.000 estudiants han participat en les activitats divulgatives, la qual cosa reflectix l'èxit de la fira a despertar l'interés per la ciència.
L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, va celebrar l'evolució positiva de la fira, destacant el seu paper com un pas clau en la consolidació de la ciutat com a Ciutat de la Ciència i la Innovació. Benlloch també va avançar els desafiaments de la pròxima edició, que inclouran la reflexió crítica sobre la innovació i la seua aplicació responsable. La jornada va finalitzar amb l'homenatge als municipis de Destaca en Ruta i el lliurament del Premi a la Trajectòria Empresarial Destaca, concedit a títol pòstum a José María Gozalbo Safont, pioner del desenvolupament industrial a la ciutat.
L’Escola de Dansa destinarà la recaptació a l’ONG Tupay que treballa per l’educació a zones rurals del Perú
750 kilos de sardina i 250 litres de vi al grau de Castelló
El CEEI Castelló organitza un Focus Pyme que vol transformar el turisme del nord de la província des de la gastronomia, el producte i les persones.
La destinació supera per primera vegada els 1.390 milions d’euros en despesa turística i rep més de 1,19 milions de visitants en un sol mes
Un viatge sonor al passat des del cor de la ciutat: la Plaça Major es transforma en escenari de memòria i orgull col·lectiu
El projecte creat pels alumnes de l'ESAD viatja al certamen internacional Biodesign Challenge Summit 2025