Onda inicia una campanya contra els abocaments i l'incivisme amb sancions de fins a 3.000 euros

L'Ajuntament instal·larà senyalitzacions en el terme municipal i la Policia Local investigarà els abocaments il·legals

General 13 de julio de 2020 REDACCIÓ
JUANLÓPEZ_01-680x365_c

L'Ajuntament d'Onda, davant l'increment d'abocaments il·legals en l'entorn urbà i rural durant les últimes setmanes, ha emprès una campanya de conscienciació per als veïns sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de residus. Així mateix, la Policia Local reforçarà la vigilància en els punts calents on solen aparèixer abocaments, els investigarà i proposarà sancions als infractors de fins a 3.000 euros. 

D'aquesta manera, el govern municipal instal·larà senyalitzacions en  l'entorn rural per a avisar sobre la prohibició de tirar abocaments així com vinils informatius en els contenidors del nucli urbà. L'objectiu de la campanya és recordar a la ciutadania la infracció de tirar voluminosos, fems, plàstics, enderrocs o altres materials fora dels punts permesos, ja que causen danys irreparables en el medi ambient. 

El regidor d'Ordenació del Territori, Juan López, ha explicat que no poden permetre que s'òmpliga el entorn de fem i quedar-se de braços plegats davant les conductes d'alguns veïns. És responsabilitat de tots cuidar Onda i és necessari que tots assumim la importància del reciclatge i del correcte tractament dels residus, ja que l'Ajuntament ofereix tots els serveis i facilitats.

Te puede interesar
Lo más visto