Castelló reuneix l'elit mundial del kitefoil al Gurugú amb la Formula Kite Spain Series

L'alcaldessa destaca l'aposta per l'esport nàutic i la posada en valor de l'entorn marítim amb esdeveniments sostenibles com aquest

Esports 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
Marco y Braina kitefoil

Castelló serà per tercera vegada seu del circuit de les Formula Kite Spain Series 2020 (FKSS), que reunirà l'elit mundial del kitefoil a la platja del Gurugú aquesta mateixa setmana, els dies 17, 18 i 19 de juliol. És la segona prova del campionat d'enguany i la primera en aigües obertes.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presentat aquest matí la prova a la plaça Major, al costat del director general del circuit de FKSS, Sergio W Smit, i una de les participants a l'Hotel del Golf Platja FKSS 2020 més llorejada de la modalitat, Gisela Pulido, que pertany al Club Esportiu Eolo de Castelló -seu de l'esdeveniment- i és 10 vegades campiona del món de kitesurf freestyle.

Per tercer any consecutiu, Castelló acull aquest campionat de referència en el kitefoil, que posa en valor l'entorn marítim de la ciutat i reforça l'esport nàutic.

En la prova de Castelló participaran prop de cinquanta regatistes, diversos d'ells del Top 10 mundial, procedents de nou països (Espanya, França, Portugal, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Anglaterra, Rússia i Polònia).

En la regata Hotel del Golf Platja FKSS 2020 Castelló estaran els quatre primers classificats de la primera prova del calendari de les Formula Kite Spain Series que es va disputar el passat cap de setmana a Valverde del Júcar (Conca). El vencedor en aigües del pantà d'Alarcón va ser el francés Théo de Ramecourt. El gal estarà a Castelló aquest divendres i defensarà el triomf que també va aconseguir en les FKSS la passada temporada a la platja del Gurugú.

També competirà el seu compatriota Axel Mazella, un dels millors del món de l'especialitat, i el rus Denis Taradin que van completar el podi d'Alarcón. Entre els espanyols destaquen el valencià Álex Climent, que va ser quart la setmana passada, i el castellonenc Carlos Puig, que va acabar sisé en la primera prova de la temporada. També competirà Pulido, qui va guanyar a Alarcón en categoria femenina i va quedar dècima en la general vencent a molts dels grans regatistes masculins que es van donar cita en el pantà. 

Te puede interesar
Lo más visto