L'ascens del C.E. Castelló se celebra en Televisió de Castelló

TVCS emet aquesta nit un programa dedicat a la gesta aconseguida per l'equip de futbol de la capital de la Plana

Esports 29 de julio de 2020 Andreu Beltrán
EeFPHyFXoAALeGK

Televisió de Castelló (TVCS) emetrà aquesta nit a les 22.00 h un programa especial dedicat al Club Esportiu Castelló, amb motiu del seu recentment assolit ascens a la Segona Divisió Espanyola.

De la mà d'Àlex Cervera, presentador habitual de la tertúlia esportiva La Tribuna, s'oferiran les primeres entrevistes en exclusiva a alguns dels herois albinegres. L'entrenador, Óscar Cano, i els capitans, David Cubillas i Marc Castells, donaran les seues impressions sobre la temporada i  la gesta històrica que han dut a terme.

L'equip de la capital de la Plana va véncer 1-0 a la Unió Esportiva Cornellà diumenge passat en la final dels playoffs disputada en la Rosaleda (Màlaga) i va certificar l'ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

Quasi 11 anys han hagut de passar perquè el 'gloriós' torne al futbol professional, lloc que mereix, per història i afició. Set temporades en Tercera Divisió, promocions d'ascens fallides, rumors de la seua desaparició; són alguns dels infortunis pels quals ha hagut de passar un club que, malgrat tot això, mai ha perdut el suport d'una de les millors aficions d'Espanya.

De tots aquests temes i molt més es parlarà aquesta nit en l'especial de TVCS.

Te puede interesar
Lo más visto