Igualtat destina mig milió d'euros a programes de foment de la diversitat familiar i per a la resolució de conflictes

Aquestes ajudes s'emmarquen dins de les subvencions concedides en matèria d'igualtat en la diversitat

General 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
IGUALDAD

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en el marc de les subvencions concedides en matèria d'igualtat en la diversitat, ha resolt la concessió de 530.631 euros per a programes d'escoles de famílies i de promoció de la diversitat funcional. En total, s'han subvencionat 47 programes d'aquestes característiques gestionats i desenvolupats per entitats sense ànim de lucre.

Quant a la tipologia de programes, 25 d'ells són projectes relatius a escoles de famílies que reben un total de 231.714 euros, i l'objectiu dels quals és donar suport als programes que contribuïsquen al benestar de les famílies en el marc de la igualtat en la diversitat, proporcionant els recursos i habilitats per a la solució dels conflictes.

En aquest sentit, s'han subvencionat programes de formació a les famílies en les àrees d'educació en igualtat, corresponsabilitat familiar, igualtat en la diversitat i criança positiva.

En relació a la prevenció de conflictes intrafamiliars es financen aquells programes que contemplen la gestió i resolució d'aquest tipus de conflictes i les actuacions dirigides a la promoció i millora de les relacions.

Respecte a la promoció de la diversitat familiar s'han subvencionat 22 projectes d'entitats sense ànim de lucre per un import global de 298.917 euros, dirigits principalment a aquells que tenen com a finalitat la defensa i la promoció dels diferents tipus de famílies, com les nombroses, monoparentals i homoparentales, i la cerca de beneficis per a elles.

En aquest cas es prioritzen aquells programes destinats a oferir una atenció integral, social, psicològica i jurídica, així com els projectes que ofereixen informació i assessorament en l'obtenció dels títols i reconeixements als quals tenen drets les diferents famílies.

Així mateix, en aquest apartat d'ajudes s'han finançat també les actuacions dirigides a la formació en la resolució de conflictes i apoderament, la promoció i la visibilitat de la diversitat familiar.

Te puede interesar
Lo más visto