Castelló avança en el procés de regulació de l'activitat al Mercat del Dilluns

Després de la recuperació de la propietat, és necessària una legislació municipal que regule la seua explotació

General 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
00MercadoLunes-47_Multimedia-ampliada_NoticiaAmpliada

L'Ajuntament de Castelló entra en la recta final del projecte de regulació de l'activitat ambulant en el Mercat del Dilluns. La recollida de propostes per part dels ciutadans està arribant a la seua fi després de l'inici del termini de 15 dies naturals. El consistori pretén aprovar una ordenança al més prompte possible per a tornar a licitar l'explotació del recinte.

L'empresa Refeyme SL, última propietària del recinte, acumulava un deute de 10 milions d'euros, amb el que la Junta de Govern Local va acordar la dissolució de l'entitat concursada i, d'aquesta manera, va recuperar la propietat.

Ara és necessari disposar d'una legislació municipal que regule i normalitze les particularitats de la venda no sedentària.

El Mercat del Dilluns va recuperar la seua activitat el 22 de juny després de romandre tancat tres mesos. En la reobertura sol es va permetre la instal·lació de 60 llocs d'alimentació. Unes setmanes després (el 6 de juliol) es van incorporar les tenderetes tèxtils, sempre amb un aforament limitat i baix estrictes mesures sanitàries.

Te puede interesar
Lo más visto