La Generalitat i el Consell Superior d'Esport colaboraran per a la formació i inserció laboral d'esportistes d'alt nivell i alt rendiment

D'aquesta manera, es posa en marxa una prova pilot per al desenvolupament del programa PROAD Comunitat Valenciana d'atenció a esportistes d'alt nivell, alt rendiment i esportistes d'elit

Esports 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1200_1466375528feec_Seleccio_Catalana_Curses_Muntanya_Fuentede_4-768x1024-1024x678
Fosbury.cat

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre la Generalitat, mitjançant la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i el Consell Superior d'Esport amb la finalitat de realitzar accions conjuntes que faciliten la formació i inserció laboral dels i les esportistes d'alt nivell i alt rendiment.

 

Així, es posa en marxa una prova pilot per al desenvolupament del programa PROAD Comunitat Valenciana d'atenció a esportistes d'alt nivell, alt rendiment i esportistes d'elit que formarà part del PROAD que en l'actualitat es desenvolupa en el CSD.

 

A partir de l'aprovació d'aquest conveni, la Conselleria es compromet a definir i comunicar al CSD l'abast de l'activitat quant a esportistes atesos i ateses, posarà els mitjans tant materials com humans dels quals dispose i assigne per a la realització del contingut del conveni. I també podrà fer les comunicacions que estime oportunes d'acord amb el CSD per a informar d'aquest conveni.

 

I per part seua, el Consell Superior d'Esports participarà en el desenvolupament de l'activitat del programa i donarà accés a les persones usuàries al web i la base de dades del PROAD. A més, també posarà a la disposició de l'activitat tots els recursos de col·laboració disponibles del programa, i ajudarà i col·laborarà en la formació del personal destinat a l'activitat de PROAD Comunitat Valenciana perquè la col·laboració siga efectiva.

 

D'altra banda, es crearà una comissió de seguiment, constituïda per una persona representant de cadascuna de les parts.

Te puede interesar
Lo más visto