L'UJI ja té una ocupació del 89% després de tancar la primera convocatòria de matrícula

Al setembre es tornara a obrir el procés de matrícula en el qual l'universitat oferirà 345 places en les titulacions amb vacants

Educació 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
UJI-723x347_c_NoticiaAmpliada_NoticiaAmpliada
Castellón Plaza

La Universitat Jaume I ha tancat amb èxit la convocatòria ordinària de matrícula de nou ingrés per al curs 2020-2021 amb 2.571 nous estudiants matriculats en primer curs. Aquestes dades suposen una ocupació del 88,87% de les 2.893 places oferides, és a dir quasi tres punts respecte a la matrícula del curs passat, que va tindre una ocupació del 86,04%.

«Les bones perspectives en la fase de preinscripció s'han confirmat. Hem millorat les dades de matrícula de l'any passat en quasi tres punts el que, tenint en compte que encara falta la matrícula de convocatòria de setembre, posa de manifest l'interés que suscita la nostra institució i l'atractiu de la nostra oferta» ha valorat la vicerectora d'Estudis i Docència, Isabel García Izquierdo.

Enguany, de manera excepcional, la convocatòria de les PAU extraordinària es realitzarà al setembre, així com les proves per a majors de 25 i 45 anys, i serà del 14 al 21 de setembre quan s'òbriga un nou termini de preinscripció. Per això, enguany no hi ha hagut preinscripció única a l'UJI i al setembre es tornara a obrir el procés de matrícula.

En aquesta segona fase de preinscripció i matrícula, l'UJI oferirà 345 places en les titulacions amb vacants. I és que, després de la primera fase de matrícula, 20 de les 32 titulacions ja han superat el 95% d'ocupació.

Te puede interesar
Lo más visto