Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de l'Alcora suspendrà el pagament de la taxa de terrasses durant 2021

Prèviament, ja s'havia pres la decisió de suspendre el pagament de les taxes a terrasses durant la resta de l'any 2020

General 12 de agosto de 2020 REDACCIÓ
reunio-ayto-hosturialc-2_xl
Elperiodic.com

L'Ajuntament de l'Alcora impulsarà la modificació de l'ordenança sobre la taxa de terrasses per a suspendre la seua aplicació en 2021. D'aquesta manera, s'exonerarà al sector de l'hostaleria del pagament de la taxa també durant l'any vinent.

Així ho ha anunciat l'alcalde, Samuel Falomir, després de reunir-se amb la regidora de l'àrea, Ana Huguet, i representants de l'Associació d'Hostaleria i Turisme de l'Alcora (Hosturialc), els qui han valorat “molt positivament” aquesta decisió del Govern municipal.

D'aquesta manera es pretén “afavorir la recuperació de l'hostaleria en la nostra localitat i contribuir a minimitzar el crebant econòmic que ha provocat la pandèmia de covid-19”, segons han explicat Falomir i Huguet.

Amb motiu de la crisi, l'Ajuntament de l'Alcora va decidir retornar la part proporcional de les taxes satisfetes pel temps en què no es van poder prestar els serveis com a conseqüència de l'estat d'alarma i suspendre el pagament de les taxes a terrasses durant la resta de l'any.

De la mateixa manera que també va impulsar altres mesures amb l'objectiu de pal·liar els efectes del coronavirus. Entre altres, enumeren “les facilitats que es van atorgar durant la desescalada per a l'ampliació de les terrasses i reobertura dels establiments, la posada en marxa d'ajudes directes a autònoms, les ajudes ‘Renova el teu negoci’ i l'ampliació de les partides econòmiques destinades a fer costat a l'hostaleria i el comerç de la nostra localitat”. Es tracta per tant d'Iniciatives “que redundaran en suport a la reactivació d'aquests sectors tan importants per a l'economia de l'Alcora”, tal com afirma Falomir.

Un exemple de col·laboració de l'Ajuntament amb l'hostaleria és a través de les rutes gastronòmiques organitzades per Hosturialc. Actualment està en marxa la Ruta Gastronòmica del Caragol, que se celebrarà fins al pròxim 6 de setembre.

Te puede interesar

1594909994_681591_1594910135_noticia_normal_recorte1

L'Alcora ja pot netejar diferents trams del llit del riu

REDACCIÓ
General 03 de agosto de 2020

La localitat ja compta amb l'autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ), que permet dur a terme labors de neteja en el llit del riu i a diferents trams de la Ruta Natural del Patrimoni Industrial de l'Alcora

Lo más visto

Newsletter