L'Ajuntament ja ha pagat 244 ajudes als autònoms d'Onda

A 479 autònoms d'Onda se li han concedit ajudes per un import d'1.002.200 euros

Economía 21 de agosto de 2020 REDACCIÓ
REUNIÓN AUTÓNOMOS_04

L'Ajuntament d'Onda ja ha resolt el 100% de les ajudes als autònoms d'Onda, en total s'han concedit 479 ajudes per un import d'1.002.200 euros, complint el seu compromís d'ajudar a tirar avant als comerciants i petites empreses que s'estan veient afectats per la pandèmia. Així ho ratifiquen les actes de les Juntes de Govern des del passat 27 d'abril i fins a dia de hui.

Sobre aquest tema, l'edil d'Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella, ha destacat que «tots els autònoms que han sol·licitat l'ajuda i complien els requisits estan rebent l'ajuda municipal, tal com es va comprometre l'alcaldessa, Carmina Ballester, amb l'objectiu de continuar recolzant i ajudant al sector comercial i de serveis que és vital per al manteniment i la generació d'ocupació a Onda”.

Encara que el termini administratiu per a presentar la documentació està obert fins al pròxim 31 d'agost, des del passat 1 de juny el consistori està realitzant els ingressos a aquells autònoms que ja han justificat correctament les seues despeses. En total ja s'han pagat 244 ajudes i transferit 361.941,69 euros als comptes dels autònoms d'Onda.

Aguilella ha explicat que “vam ser el primer ajuntament a convocar aquest tipus d'ajudes i també estem sent el primer a resoldre-les i pagar-les gràcies al treball intens que estan desenvolupant els tècnics de promoció econòmica, intervenció i tresoreria que estan agilitant la seua gestió amb la major rapidesa possible”

Cal recordar que tots els autònoms d'Onda han tingut la possibilitat de sol·licitar les ajudes municipals, tant els que van cessar la seua activitat com els que no ho van fer. Així, els autònoms que no van cessar la seua activitat han pogut mantindre tots o alguns llocs de treball gràcies a les ajudes de 2.400 euros del govern municipal, ja que cap altra administració ha convocat ajudes per a ells.

Per part seua, les ajudes de 200 euros s'han destinat per als autònoms l'activitat dels quals va quedar suspesa per la declaració de l'estat d'alarma. Aquesta ajuda complementa la prestació extraordinària de 600 euros mensuals per cessament de l'activitat que atorga la Seguretat Social.

Te puede interesar
Lo más visto