El concurs de les millors fotos de Senderisme Fotogràfic ja té guanyadores

Com a premi han rebut un lot amb productes locals i a més les seues imatges es difondran en les xarxes socials de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre

General 21 de agosto de 2020 REDACCIÓ
2008-entrega-premis-concurs
Elperiodic.com

La Regidoria de Turisme d'Alcalà-Alcossebre ha entregat els premis a les millors fotos realitzades pels participants de dos itineraris de Senderisme Fotogràfic a l'entorn del Parc Natural de la Serra d’Irta celebrats en els mesos de juny i juliol.

Es tracta d'una activitat que s'emmarca dins del calendari d'activitats anual organitzat des de la Regidoria de Turisme i que inclou rutes de cicloturisme, visites guiades i teatralitzades, activitats per a turisme familiar, gastronòmiques, etc.

Les guanyadores han sigut Nieves Lucas i Sonia Salvador, gràcies a que han reflectit en les seues imatges la bellesa de la primera línia de costa de Alcossebre. Per això, com a premi han rebut un lot amb productes locals: tomata de penjar i oli d'oliva. I també es difondran les seues imatges en les xarxes socials de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre.

“El calendari d'activitats turístiques està totalment consolidat i són moltes les persones, sobretot visitants, que gaudeixen amb les diferents propostes que permeten conéixer el nostre patrimoni natural, monuments, etc.”, ha valorat la regidora de Turisme, Selene Blázquez.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto