Es produeix un incendi de grans dimensions en una fàbrica de cítrics a Borriana

El magatzem s'ha esfondrat a mitjanit, però, afortunadament, no han hagut ferits

Successos 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
5842
Levante-EMV

A última hora d'aquest diumenge es declarava un incendi de grans dimensions en una fàbrica de cítrics a Borriana. Ja s'ha aconseguit donar-ho per controlat aquesta matinada. En concret, les flames es declaraven en el magatzem Antón Import Export, situat en el Camí la Cossa, i causava l'alarma de tota la població a causa de la virulència de les flames.

I és que, els bombers han necessitat reforços per la grandària que ha aconseguit l'incendi. Fins a deu dotacions de bombers del Consorci Provincial de Castelló i bombers de l'Ajuntament de Castelló han estat treballant durant hores i han presenciat com el magatzem s'ha esfondrat a mitjanit. En aquest sentit, des del Consorci Provincial de Bombers explicaven que “part de l'estructura de les instal·lacions ha col·lapsat el que obliga a treballar des de l'exterior”.

En concrcet, l'incendi ha afectat la zona de cambres frigorífiques, magatzem, tres camions, un turisme i un carretó mecànic que estaven a l'interior. I afortunadament, no han hagut ferits ja que no hi havia ningú a l'interior de les instal·lacions. A més, els bombers, que han aconseguit evitar que l'incendi afecte una part de les línies de producció i a les oficines, continuen treballant en el lloc fins a extingir totalment l'incendi però el Camí la Cossa ja s'ha reobert al trànsit.

Te puede interesar
Lo más visto