Tres detinguts per presumptament comercialitzar més de 7.500 peces falsificades a Orpesa

Han sigut inspeccionats tres establiments situats en el passeig marítim de la localitat d'Orpesa com a part d'un dispositiu d'inspecció desenvolupat per la Guàrdia Civil i la Policia Local

Successos 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
20200824_xl
europa press

La Guàrdia Civil en un operatiu conjunt amb la Policia Local d'Orpesa han intervingut més de 7.500 peces presumptament falsificades de diferents signatures de conegut prestigi, valorats en més de 150.000 euros en la localitat d'Orpesa.

Es tracta d'un dispositiu d'inspecció desenvolupat per la Guàrdia Civil i la Policia Local i que ha finalitat amb la detenció de tres homes i la confiscació i retirada del mercat d'un gran nombre de peces d'imitació, com ara bosses, carteres, ulleres, gorres, samarretes, pols, dessuadores, roba interior, etc. Aquesta actuación s'ha dut a terme en el marc de la lluita contra els delictes de propietat industrial i té l'objectiu de previndre i perseguir la venda de productes il·lícits.

En concret, han sigut inspeccionats tres establiments situats en el passeig marítim de la localitat d'Orpesa. I és que, venien aquest tipus de peces de manera il·lícita, juntament amb altres productes per als quals si comptaven amb autorització.

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes i efectes intervinguts seran posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto