Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Transició Ecològica consciència contra el soroll en la campanya Celebrem amb la Natura

La Regidoria organitza el 5 de setembre un “joc dels sons” i una sessió de concentració pel Dia Internacional contra el Soroll

General 28 de agosto de 2020 REDACCIÓ
28-08-2020 celebrem amb la natura soroll

Celebrem amb la Natura continuarà setembre amb el seu programa d'activitats i iniciarà el mes commemorant el Dia Internacional de la Conscienciació contra el Soroll. Així, la campanya que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló al costat de Itinerantur ha organitzat per al dissabte 5 de setembre una activitat al parc del Meridià, amb un “joc dels sons” i una sessió de mindfulness.


Aquesta jornada gratuïta de Celebrem amb la Natura tindrà lloc a les 10.30 hores i mantindrà les mesures de prevenció per la covid-19, amb aforament limitat, distància entre participants i obligatorietat de portar màscares. Els assistents poden reservar la seua inscripció a través de www.naturacastello.eso [email protected] 

El “joc dels sons” ensenyarà a percebre els sons. Tant majors com xicotets descobriran algunes de les curiositats sonores de la naturalesa i el nostre entorn. .

Posteriorment, i després d'un breu descans per a l'esmorzar, haurà una xicoteta sessió de mindfulness intergeneracional en la qual s'aprendrà a escoltar i ser conscients dels sons. Una activitat pensada per a fomentar l'atenció i la concentració.

Celebrem amb la Natura prosseguirà amb una ruta cicloturista pel terme municipal pel Dia Internacional de Preservació de la Capa d'Ozó.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter