Toni Cantó rescata a tres menors de l'aigua en una platja d'Orpesa

El polític va acudir al rescat al observar que l'onatge impedia a les xiques eixir de l'aigua

Successos 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Toni_Canto-Ciudadanos-Verano-Espana_517460153_158920246_1024x576

El portaveu de Ciutadans en les Corts Valencianes, Toni Cantó, va rescatar a tres xiques de l'aigua dissabte passat a la platja de Les Playetes d'Orpesa.

El polític i actor es trobava gaudint d'una jornada a la platja quan es va adonar que tres joves que havien entrat a l'aigua estaven tenint seriosos problemes per a poder eixir a causa del fort onatge. Cantó va acudir al rescat i afortunadament els quatre van eixir de l'aigua sense cap incident de gravetat.

Segons les declaracions de les pròpies afectades al diari El Espanyol, Vicky, Leyre i Patricia, que es trobaven a la platja juntament amb més amigues, van decidir prendre un bany malgrat la prohibició per bandera roja. Va ser llavors quan la marea les va arrossegar impedint-los eixir per la riba, per la qual cosa van decidir acostar-se a l'espigó per a intentar pujar per les roques, però la marea les colpejava contra elles.

Les dues amigues que s'havien quedat en l'arena van alertar al socorrista, que es disposava a executar el rescat descalç quan Cantó va irrompre. "Conec bé aqueix espigó i sabia que el xic de Creu Roja descalç no podria traure a les xiques. No m'ho vaig pensar i em vaig llançar", conta el polític. Tant el socorrista com un altre home que es trobava en la zona van ajudar el rescatador a traure a les joves de l'aigua.

"Li vaig donar moltes vegades les gràcies perquè em va saber molt malament, tenia talls de les roques" deia Vicky. Els quatre van haver de ser atesos per les assistències sanitàries, però sense gravetat.

Les menors eren desconeixedores de la identitat del seu rescatador quan aquest va acudir en la seua ajuda. Després de conéixer de qui es tractava, es van prendre la foto que s'ha fet viral com a agraïment.

La imatge es va convertir en tendència en les xarxes socials, on l'ex diputat del congrés ha sigut afalagat per la gesta, sobretot, per part dels seus companys de partit.

Te puede interesar
Lo más visto