L'alcaldessa de Castelló confirma que l'ocupació hostalera no ha variat respecte a altres anys

Amparo Marco ha participat en la taula sectorial de turisme per la visita del secretari d'estat de Turisme, Fernando Valdés

Política 04 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
valdes

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, afirma que la ciutat és destinació turística, i a l'ocupació d'hostaleria ha sigut similar a la d'altres anys.

Les oficines de turisme han tingut una gran fluctuació aquest estiu, atenent a quasi 5.000 persones, sent la meitat de la pròpia Comunitat Valenciana. A més, 11.500 persones han participat en les diferents activitats que s'han dut a terme des del Patronat Municipal de Turisme.

L'alcaldessa apuntava que ''l'estiu, malgrat ser excepcional, ha dut a terme un diferent però extens pla i oferta que capta el turisme de proximitat, familiar i social''. També ha fet referència a una de les apostes culturals d'aquest estiu, Mar de Sons, que ha atret a 8.000 visitants en totes les jornades.

D'altra banda, les dades hoteleres xifren en un 54% d'ocupació al juliol i un 69% a l'agost. El secretari d'Estat de Turisme ha declarat que ''cal continuar fent costat a un sector estratègic i fonamental en el conjunt de l'economia del país''.

En aquesta trobada, també la Diputada Provincial s'ha pronunciat, destacant com s'ha fet front a la pandèmia, ''amb un pla de xoc de 2,8 milions d'euros per a ajudar a empreses i ajuntaments vinculades a aquesta activitat econòmica que representa el 12% del PIB provincial''.

Te puede interesar
Lo más visto