Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló intensifica els controls de mosquits

Les temperatures suas continuaran atraent mosquits al llarg de septembre

General 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
mosquito-krcD-U6014962280366N-624x385@Las Provincias

Setembre encara arrossegarà plagues de mosquits aconseguisc. El doctor Rubén Bueno va avisar que a Castelló cal extremar la campanya antimosquits. Això es deu a la humitat i les temperatures suaus que atrauen a aquests insectes. La zona de la Marjaleria és on més cal extremar la precaució. ''No podem baixar la guàrdia perquè les temperatures són molt adequades per a la proliferació de mosquits'', comenta Bueno.

Des del laoratori Lokímica s'han realitzat moltes fumigacions durant l'estiu, i es continuen fent en les zones proliferants de larves.

La Diputació va ampliar les exterminacions a causa de les queixes dels veïns. Bueno recomana ''tindre compte amb els objectes que es deixen fora de casa que puguen ser focus per a la procreació dels mosquits''.

Els experts aconsellen a la ciutadania ser cauts en el canvi de residència habitual del final de l'estiu: ''quan ens mudem a l'apartament d'estiu, ens acostem a l'hàbitat natural dels mosquits, i a la volta es queda lliure, perfecte per a niar''.

Bueno reitera guardar recipients que puguen contindre aigua com a piscines, l'abeurador del gos o qualsevol deposite amb l'aigua suficient per a permetre-li al mosquit desenvolupar-se.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter