Benicàssim estarà en el Congrés Nacional de Ciutats Intel·ligents com a ciutat saludable

El municipi compta amb una iniciativa de foment de valors saludables

General 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1311771_1

Benicàssim presentarà una proposta de ciutat saludable en el Congrés Nacional de Ciutats Intel·ligents. La iniciativa del municipi castellonenc compta amb el suport institucional de la secretaria de l'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial i la societat estatal Red.es, de la qual depenen les Ciutats Intel·ligents.

La regidora de Turisme, Territori Intel·ligent i Desenvolupament Sostenible, Cristina Fernández comenta que la proposta "inclou diverses solucions avançades on entremesclen sistemes certificats anticovid i bioseguretat amb uns altres de telemedicina, permetent que els turistes que arriben al destí troben una oferta de turisme de salut, combinat amb gastronomia i activitats saludables".

Amb l'objectiu de fomentar els valors gastronòmics, esportius i turístics de la localitat, l'any passat es va patentar la marca Benicàssim Saludable. "La tecnologia per si sola no marca la diferència, per la qual cosa hem d'enfocar l'objectiu tecnològic en la sostenibilitat mediambiental, la millora de la qualitat de vida i dels serveis i l'oferta turística", assenyala Fernández.

Te puede interesar
Lo más visto