Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Turisme crea la campanya ‘Cuina. Comparteix. Viu’ per a promocionar la cultura de l'arròs de la Comunitat

La campanya es difondrà tant a nivell nacional com internacional

Cultura 15 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Paella-valenciana

‘Cuina. Comparteix. Viu’ és una campanya promocional creada per Turisme Comunitat Valenciana que té l'objectiu de donar a conéixer tant a Espanya com en altres països com és la cultura gastronòmica arrossera. Aquesta acció promocional està vinculada a la celebració del World Paella Day, esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 20 de setembre.

La campanya, creada sota la marca L’Exquisit Mediterrani, consistirà a difondre espots promocionals en els quals s'expliquen, entre altres coses, les receptes originals de la paella valenciana de València, l'arròs de muntanya de Castelló i l'arròs a banda d'Alacant. A més, en els vídeos promocionals també s'explicarà el cultiu de l'arròs i la tradició dels valencians de reunir-se per a realitzar aquestes receptes. Aquests espots estaran traduïts a l'anglés, xinés, alemany i rus.

L'arròs de muntanya de Castelló és el protagonista d'un d'aquests espots i està gravat a la Vall d'Alba. En ell, el xef Miguel Barrera i el cellerer Vicente Flors explicaran com es fa a Castelló aquest arròs tan típic.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter