Archelós pregunta a Garrido pel nou Pla de propostes innovadores i la seua compatibilitat amb els ja anunciats

L'edil de Cs: “La política d'aparador d'habitatge demostra el projecte fracassat de la responsable de l'àrea en el primer any de legislatura”

Política 16 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Paula Archelós Pleno

La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós, ha preguntat a Garrido per “el nou Pla que dotarà de 10.000 euros a qui propose propostes innovadores que fomenten l'accés a l'habitatge i la compatibilitat d'aquest amb els ja anunciats anteriorment com el Pla estratègic o l'externalització del servei de l'habitatge”.

Archelós ha realitzat aquesta pregunta en la comissió de hui i l'ha traslladada a més per escrit ja que la responsable d'habitatge no era present perquè estava acompanyant al Sindicat d'Inquilins de la ciutat a la direcció territorial de la Conselleria d'Habitatge a presentar una denúncia contra sis fons voltor i immobiliàries per descomptat assetjament immobiliari.

L'edil de Cs ha recordat que “al maig el Fadrell aprovava un nou full de ruta en matèria d'habitatge, se suposa que innovadora amb l'adjudicació a Espai Comú Societat Cooperativa Andalusa l'anhelat pla estratègic amb un pressupost de 50.000€ a costa dels castellonencs”. “A la fi de 2019 s'anunciava l'externalització del servei de l'habitatge i hui ens desdejunem que es premiarà amb 10.000, sense conéixer els detalls del Pla, a qui tinga propostes innovadores”, ha continuat dient Archelós.

A més, ha indicat que “desconeixem si l'empresa andalusa ha fet el seu treball ja que en els tres primers mesos havia de presentar un esborrany amb les línies estratègiques del projecte i l'impacte pressupostari de la implantació d'aquest”.

“Tampoc sabem ha dit Archelós quina diferència hi ha entre aquest Pla i el nou anunciat hui, així com les tasques de l'oficina municipal d'habitatge o l'externalització del servei i sobretot què fa la senyora Garrit a més d'encadenar-se a les baranes que no solucionen els problemes reals i demostra el seu projecte fracassat” ha conclòs la regidor de Cs.

Te puede interesar
Lo más visto