El Festival 10 Sentits tindrà lloc en el monestir de Sant Miquel dels Reis

El festival comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries perquè siga un espai segur de coronavirus

Cultura 16 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
33970187618_33f6dc8f29_k-1024x683

El lloc triat per a celebrar el Festival 10 Sentits és el monestir de Sant Miquel dels Reis, que començarà a les 20.00 hores del dia 17 de setembre. El festival comptarà amb la companyia OtraDanza que faran un espectacle anomenat ‘Rito’, en el qual el cos humà, les llums i el so són els protagonistes.

El monestir és un lloc de gran valor arquitectònic on es fusiona la dansa, l'art, la música i el teatre. La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha explicat que "la celebració d'actes culturals al monestir és una línia d'actuació que encaixa plenament amb el concepte de la utilització dels espais patrimonials per les arts escèniques i artístiques que ha posat en pràctica aquesta direcció general". 

 A causa de la difícil situació que està travessant la cultura pel coronavirus, Carmen Amoraga ha fet una crida als valencians per a acudir al festival i a la resta d'esdeveniments culturals durant la seua presentació. A més, ha assegurat que s'estan prenent totes les mesures de seguretat necessàries perquè siguen espais segurs.

El 6 de novembre, també al monestir, torna la dansa amb Sol Picó i la seua coreografia 'Halab' que fa un homenatge a les més de 16.000 persones mortes al Mediterrani, mentre tractaven d'aconseguir les costes europees. És una dansa interpretada per 24 ballarins, estudiants de dansa, i amb música en directe de Pere Jou.

Te puede interesar
Lo más visto