El transport públic valencià serà gratuït el dia 22 de setembre

La Setmana Europea de la Movilitat deixa diverses activitats per promoure l’ús del trasnport

General 20 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
descarga
Generalitat Valenciana

El dimarts 22 de setembre la Generalitat Valenciana celebra el Dia sense Cotxe, és per aquest motiu que durant tota la jornada el transport públic valencià serà totalment gratuït. La població podrà gaudir de l'accés lliure als serveis de TRAM d’Alacant, Metrovalencia, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València)

A més d'aquesta acció, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha organitzat diferents activitats amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure l'ús del transport públic i afavorir hàbits més sostenibles per a la societat.

El dia 21 s'ha programat la Jornada sobre Mobilitat en temps de pandèmia i, posteriorment, el dia 22 es realitzarà la iniciativa ‘Hui Descansa el Cotxe’ que està dirigida als centres educatius de la Comunitat Valenciana. 

Campanya Mobilitza't

A causa de la Setmana Europea de la Mobilitat, s'ha anunciat la campanya ‘Mobilitza’t’, en la qual col·labora Dani Miquel. El cantautor valencià ha presentat una cançó dirigida als més xicotets per a fomentar en ells hàbits saludables i sostenibles. 

Metrovalencia i TRAM d'Alacant acullen en diferents suports de trens i estacions els originals de 'Mobilitza't'.

Te puede interesar
Lo más visto