Doble jornada de neteja a les platges i una solta de tortuga a Castelló pel Dia Marítim Mundial

La Regidoria de Fernando Navarro programa activitats per a posar en valor la biodiversitat

General 21 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
21-09-2020 celebrem amb la natura
Celebrem amb la Natura. Ajuntament de Castelló

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló celebra aquest cap de setmana una sessió doble d'educació ambiental per a celebrar el Dia Marítim Mundial. L'objectiu d'aquesta activitat és posar en valor les platges i la mar que banya aquesta ciutat. Aquesta acció pertany a la campanya de Celebrem amb la Natura, que compta amb la col·laboració de Itinerantur. 

La programació del cap de setmana es divideix en dissabte i diumenge. El dia 26 de setembre hi ha convocada una neteja a la platja del Gurugú que tindrà lloc d'11 h a 13 h i el punt de trobada de la qual és el lloc de la Policia Local de la mateixa platja. Aquest dia també es durà a terme una neteja del fons marí. 

Mentre que el diumenge 27 es durà a terme una altra activitat de neteja en el Serradal, la campanya començarà a les 10.30 i, després, a les 12.30 h se soltarà a una tortuga recuperada. La solta ha sigut organitzada per la Fundació Oceanogràfic. 

A més de les activitats de neteja organitzades per la regidoria de Fernando Navarro, aquests dies també es podrà gaudir d'una explicació divulgativa per a conscienciar sobre la reducció de residus i per a posar en valor la biodiversitat que ens envolta. Aquesta jornada tindrà el lema de “Un transport marítim sostenible per a un planeta sostenible” i les persones interessades en qualsevol activitat hauran d'inscriure's ja que, donades les mesures de prevenció sanitàries, l'aforament està limitat a 50 persones que es dividiran en dos grups.

Te puede interesar
Lo más visto