Cevisama posposa la seua celebració anual al pròxim 24 de maig

L'objectiu és garantir que l'esdeveniment es puga celebrar amb garanties de rendibilitat econòmica

General 23 de septiembre de 2020 Redacció
133734093--624x415

El comitè organitzador de Cevisama, el saló internacional de la indústria ceràmica, l'equipament de bany i la pedra natural, ha acordat que la celebració de la pròxima edició de la fira s'ajornarà a la setmana del 24 al 28 de maig de 2021. Segons apunta la institució, l'objectiu de l'ajornament és que l'esdeveniment es duga a terme amb les màximes garanties per al negoci dels expositors i que afavorisca l'assistència de compradors.

Les exigències dels clients i de les associacions sectorials vinculats a la Fira València, organitzadora de la mostra, han assegurat que la indústria necessita a Cevisama, sobretot al cap d'un any en el qual la pandèmia generada pel COVID-19 ha obligat a cancel·lar totes les grans fires internacionals. No obstant, Cevisama ha escoltat les peticions del sector i accepta que l'evolució de la crisi sanitària en els últims mesos desaconsella la celebració del esdeveniment en les dates fins al moment marcades (8-12 febrer).

El president de Cevisama, Manuel Rubert, apunta que la institució “es posarà a treballar ja en l'edició de maig, amb la confiança de que puguem tornar a reunir-nos amb tota la cadena de valor que representa a les nostres indústries, fabricadores, compradors, prescriptors, proveïdors,… per a assegurar així que els expositors puguen presentar les seues novetats en millors condicions, obtenint el màxim retorn de la seua participació en fira”.

Cevisama 2021 serà la primera gran cita europea i mostrarà en el recinte firal valencià tota l'oferta dels fabricants de ceràmica, equipament de bany, fregides, esmalts i colors ceràmics, matèries primeres i materials d'unió i utillatge. De cara a l'esdeveniment, Fira València a posat en marxa un Protocol de Seguretat que ha convertit al recinte en entorn segur i que s'està implantant ja en els esdeveniments que tenen lloc en les seues instal·lacions.

Te puede interesar
Lo más visto