L'Escola de Música de Morella tanca el seu període d'inscripció amb quasi 90 matrícules

L’Ajuntament adapta i adequa els espais per atendre als nombrosos alumnes inscrits

Educació 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Escola-de-música-235A5988

Un total de 89 matrícules s’han dut a terme a l’Escola de Música que enguany es tornarà a impartir a Morella. El període d’inscripció ha finalitzat recentment. Bona part dels alumnes es matriculen en classes de diferents instruments i la participació ha sigut altament positiva un any més en aquesta Escola de Música que organitza l’Ajuntament de Morella. Les classes començaran el dilluns 5 d’octubre i des de l’Ajuntament de Morella s’està treballant per adaptar els espais on s’impartiran les classes per adequar-se als requeriments de precaució contra la Covid-19.

La iniciativa de l’Ajuntament s’ha consolidat al llarg dels anys i a hores d’ara Morella compta amb una Escola de Música de qualitat. Per a Rocío Querol, regidora de Cultura, «es un privilegi poder comptar amb un servei com l’Escola de Música tant i més al comptar amb un professorat de prestigi».

 

Enguany l’Escola de Música de Morella ja no compta amb Antoni Orti com a director per haver tingut que renunciar per incompatibilitat. La direcció del mateix estarà col·legiada i compartida per quatre professors de l’escola que duran endavant el projecte conjuntament.

Te puede interesar
Lo más visto