La consellera Carolina Pascual destaca la coordinació entre les administracions per a impulsar la digitalització de l'economia i la societat valenciana

Pascual: «La unió d'esforços visibilitza tot el potencial i el talent que existeix entorn de la innovació»

General 29 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
20190930_135318

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha posat en valor la coordinació entre les administracions per a l'impuls de la digitalització de l'economia i de la societat valenciana i per a desenvolupar projectes conjunts i crear recursos a través de la innovació. La consellera ha realitzat aquestes declaracions en la trobada que ha tingut lloc en La Marina de València. En la seua intervenció, Pascual ha felicitat tant l'Ajuntament com a la Diputació per "trobar l'espai de col·laboració que ha posat a València a l'avantguarda de la innovació" i la destacat que aquesta "unió d'esforços visibilitza tot el potencial i el talent que existeix a la ciutat entorn de la innovació".

A més, ha instat també a comptar amb tots els agents del sistema innovador "per a fer-nos més forts i consolidar la nostra posició en la primera línia". En aquest sentit, ha posat de manifest la importància que té arribar a les persones a través de la innovació i ha apostat per "canalitzar els recursos des de les administracions per a potenciar tot el talent que ja existeix i el que sorgisca".

Te puede interesar
Lo más visto