Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Condemnat a 40 anys de presó l'assassí que va apunyalar al seu ex sogre al Grau

El acusat volía venjar-se de su ex parella qui li havia denunciat per maltractaments

Successos 02 de octubre de 2020 Redacció
audiencia-provincial-de-castellon

L'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a 40 anys de presó a Antonio Juan Tellado, per l'assassinat del seu ex sogre, conegut com el 'Boni', en el Grau de Castelló per a venjar-se de la seua exparella que li havia denunciat per maltractaments.

Tellado ja va ser declarat culpable el passat 22 de setembre, segons el veredicte que dictaminà el jurat popular, i estava pendent per veure quines eren les penes de presó per este delicte al què calia sumar-li els de violació de domicili, lesions agreujades, agressió sexual, amenaces, lesions psíquiques i el de trencament de condemna.

El succés va tindre lloc en 2018, Tellado es va presentar en la casa dels pares de la seua ex parella situada en el Grau de Castelló. Va ser en esta casa on Tellado va retindre els pares de la dona i a la seua filla que va ser agredida sexualment. El pare, en un intent per defendre-la, es va interposar en la disputa i va ser apunyalat fins a la mort.

Tellado té un ampli historial criminal, i ja va matar fa 24 anys a un jove, a qui va apunyalar en el pit amb un punxó, a l'eixida d'una discoteca en el polígon Dels Ciprers de Castelló. Va ser condemnat i va complir la seua pena de presó. A la seua eixida, va continuar delinquint i el passat mes de febrer va tornar a ser sentenciat per un delicte d'amenaces en l'àmbit de la violència de gènere, precisament, contra el seu exparella i mare de la jove.

Te puede interesar

Lo más visto

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter