Sanitat otorga una subvenció a Càlig per a projectar el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana

Es tindra que elaborar un mapa d'actius de recursos esportius per establir quina és la situació dels mitjans de què disposa la població

General 03 de octubre de 2020 REDACCIÓ
13475184_631236903736788_6377422141842704366_o
Centre Poliesportiu Municipal de Càlig. Ajuntament de Càlig

L’Ajuntament de Càlig, municipi situat al Baix Maestrat, ha rebut una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a implementar projectes per a desplegar el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana. Aquest Pla té com a objectiu millorar la salut i el benestar de la població d’una forma sostenible, continuada i eficient, considerant la salut com una realitat determinada per l’entorn físic i social en el que vivim. 

El projecte està emmarcat en la Línea 5 del IV Pla de Salut valencià, que busca promoure que les persones es mantinguen actives en totes les etapes del seu cicle vital. És l’instrument estratègic de planificació i programació de les polítiques de salut en la Comunitat Valenciana, que es vol aplicar a Càlig amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.

A més, el projecte que haurà d’executar el consistori calijó és l’elaboració del primer mapa d’actius de recursos esportius per al foment de la salut del municipi de Càlig, que permetrà a l’Ajuntament establir quina és la situació real dels mitjans de què disposa la població, i que permetrà dibuixar les línies que permetin promoure la salut en totes les edats i en totes les polítiques, tal i com establix el Pla de Salut 2016-2020.

Te puede interesar
Lo más visto