L’Ajuntament de Vinaròs obre la participació ciutadana per a redactar el primer reglament del Consell Local d’Inclusió i Drets Socials

Els ciutadans només han d’accedir a la página oficial de l’Ajuntament per a participar

General 06 de octubre de 2020 REDACCIÓ
2602-ajuntament-

L’Ajuntament de Vinaròs ha tret a participació ciutadana el primer reglament del Consell Local d’Inclusió i Drets Socials. L’objectiu és que els veïns formen part de la redacció de les normes del òrgan que es posa en marxa des del Govern Municipal de Vinaròs. Per a participar només caldrà accedir a la pàgina oficial de l’Ajuntament, de manera que tota la ciutadania podrà fer les aportacions que considere oportunes per a reglamentar el nou òrgan.

Berta Domènech, regidora de Polítiques Inclusives ha destacat que des de l’Ajuntament consideren necessari aquest òrgan per a tenir un espai de trobada, reflexió i discussió constructiva amb les entitats del tercer sector «amb la finalitat de col·laborar i cohesionar encara més les accions destinades al benestar social». En aquest sentit, la regidora ha afegit que les entitats del tercer sector «realitzen una gran tasca per a la ciutadania de Vinaròs, i volem seguir potenciant des de l’Ajuntament una tasca conjunta i cohesionada». Així, ha convidat a tota la ciutadania a participar en la redacció del Consell.

Te puede interesar
Lo más visto