L'Ajuntament d'Almassora i Port Castelló es reuneixen per el futur desenvolupament de la zona logística

El president de l’Autoritat Portuaria de Castelló asegura que Almassora «serà un pol logístic que atraurà a noves empreses»

General 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Reunión PortCastelló- Almassora
Reunió autoritats d'Almassora i del Port de Castelló. Port de Castelló

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, amb la consellera de Territori, Carmina Martinavarro, han mantingut una reunió amb el president de l’Autoritat Portuaria de Castelló, Rafa Simó, i la directora Ana Ulloa, amb l’objectiu de profunditzar la colaboració entre les dos institucions. Així, ambdues organitzacions potenciaran accions conjuntes per el futur desenvolupament de la zona logística junt al Port de Castelló i que contempla el futur Pla General d’Ordenació Urbana de Castelló. 

«Es tracta de teixir aliances i aprofitar les oportunitats que ens donarà el desenvolupament d'una zona logística l'entorn del port i al costat del terme d'Almassora», ha explicat Rafa Simó. S'ha referit a la importància de fer partícip al consistori d'Almassora del desenvolupament d'aquesta àrea «perquè serà un pol logístic que atraurà a noves empreses».

L'oferiment de l'Ajuntament sorgeix per a promoure la creació del vial ràpid i millors comunicacions a la platja de la localitat que permeten aprofitar el futur desenvolupament de la zona logística per la creació de l'estació intermodal i l'accés ferroviari sud.

En aquest sentit, el president de l'Autoritat Portuària ha recordat que un dels pilars de la seua gestió és «fer del port de Castelló el port de tota la província, així com del seu entorn més pròxim». Així, l'Ajuntament d'Almassora valora la requalificació de sòl per a participar en la nova zona logística al costat del port i així potenciar el desenvolupament d'infraestructures en la seua costa.

Te puede interesar
Lo más visto