Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Sant Rafael del Riu suspén la VII Fira de la Tardor

La celebració estava programada per als dies 10 i 11 d'octubre i es cancel·laran per la situació de pandèmia per el COVID-19

General 07 de octubre de 2020 Redacció
0188 (1)

L'Ajuntament de Sant Rafael del Riu ha suspés la setena edició de la Fira de la Tardor, 'Artesania, Tradició i Bolets' que s'haguera celebrat en el municipi els pròxims dies 10 i 11 d'octubre.

L'alcalde, Domingo Giner, ha explicat que "és moment de responsabilitat. Malgrat el molt que significa per a Sant Rafael aquesta fira, hem valorat la situació, els riscos i restriccions amb els quals compta un esdeveniment d'aquestes característiques i hem decidit cancel·lar la fira".

Giner ha assenyalat que espera que prompte es puguem reprendre esdeveniments d'aquest tipus que dinamitzen el municipi i posen en valor la cultura i tradició de Sant Rafael del Riu.

No obstant, per al edil lo principal, en la situació actual, es fer front al coronavirus que afecta a Espanya: "Ara el primer és previndre la pandèmia, evitar posar en risc a la nostra població. I estic convençut que amb l'esforç de tots, cadascun des de la seua responsabilitat i possibilitats, vencerem a la malaltia".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter