Sant Rafael del Riu suspén la VII Fira de la Tardor

La celebració estava programada per als dies 10 i 11 d'octubre i es cancel·laran per la situació de pandèmia per el COVID-19

General 07 de octubre de 2020 Redacció
0188 (1)

L'Ajuntament de Sant Rafael del Riu ha suspés la setena edició de la Fira de la Tardor, 'Artesania, Tradició i Bolets' que s'haguera celebrat en el municipi els pròxims dies 10 i 11 d'octubre.

L'alcalde, Domingo Giner, ha explicat que "és moment de responsabilitat. Malgrat el molt que significa per a Sant Rafael aquesta fira, hem valorat la situació, els riscos i restriccions amb els quals compta un esdeveniment d'aquestes característiques i hem decidit cancel·lar la fira".

Giner ha assenyalat que espera que prompte es puguem reprendre esdeveniments d'aquest tipus que dinamitzen el municipi i posen en valor la cultura i tradició de Sant Rafael del Riu.

No obstant, per al edil lo principal, en la situació actual, es fer front al coronavirus que afecta a Espanya: "Ara el primer és previndre la pandèmia, evitar posar en risc a la nostra població. I estic convençut que amb l'esforç de tots, cadascun des de la seua responsabilitat i possibilitats, vencerem a la malaltia".

Te puede interesar
Lo más visto