La Policia Local d'Almassora integra 14 equips de protecció i resposta per a inundacions

Els equips tenen l'objectiu d'augmentar la seguretat i millorar els temps de rescat

General 14 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Almassora Policía Local
Agents de la Policia Local d'Almassora. Ajuntament Almassora

La Policia Local de Almassora va a incorporar material específic de protecció i resposta per a les inundacions. Aquest nou material son 14 vestits per a la pluja i dos equips complets de salvament, que el comissari cap, Roberto Verdoy, va sol·licitar per a la plantilla amb l’objectiu d’incrementar la seguretat dels agents i garantir una milloria en els temps de rescat en emergències. 

D’aquesta forma, els nous vestits estan formats per mono amb botes d’aigua i butxaques termosegellades i dos equipaments complets de salvament, que incloïen tres jupetins automàtics salvavides, dos cinturons de seguretat amb argolla i dos salvavides que incorporen una corda de uns 30 metres per a facilitar el desplaçament dels agents fins a una persona que estiga atrapada en per inundacions.   

El comissari cap va ensenyar a la alcaldessa de Almassora, Merche Galí, i al conseller de Seguretat, Javier Martí, els nous equips que el departament ha inclòs entre el vestuari reglamentari i el material de salvament. Així, la inversió que ascendeix als 2.600 euros, se suma als 18.000 reservats en l’últim ple per la compra d’un nou vehicle patrulla. 

Finalment, la modificació de crèdit aprovada en el plenari permetrà destinar a despeses més urgents el pressupost que l'administració local no ha pogut desemborsar en activitats suspeses pel coronavirus. Els bancs, les marquesines i papereres també rebran part d'aquests fons per a executar millores en la via pública. A més, estan previstes les actuacions de renovació de paviment al carrer del Torrelló, el carrer Indústria o la rotonda d'intersecció entre la N-340 i el polígon Ramonet.

Te puede interesar
Lo más visto