L'Ajuntament de Peníscola millora la seguretat de l'avinguda del Papa Luna

Aquests treballs, organitzats en tres fases, han sigut ja executats en el tram des de la Ratlla del Terme fins a la zona de la Volta i des de l'Hotel Palace fins a l'edifici Picasso

General 16 de octubre de 2020 Redacció
15
Avinguda Papa Luna. Peníscola

L'Ajuntament de Peníscola millora la seguretat de l'avinguda del Papa Luna, que discorre paral·lela a la seua platja Nord, amb la substitució dels antics bol·lards triangulars, per nous bol·lards verticals. Aquests treballs, organitzats en tres fases, han sigut ja executats en el tram des de la Ratlla del Terme fins a la zona de la Volta i des de l'Hotel Palace fins a l'edifici Picasso.

Les obres de la tercera fase, en procés d'execució, estan duent a terme la substitució d'aquests bol·lards entre l'edifici Picasso i La Volta, amb la qual cosa es completa la totalitat de bol·lards d'aquesta tipologia en el passeig. L'edil de l'àrea d'Urbanisme i Serveis, Jorge Rovira, ha mostrat la zona en la qual estan realitzant-se els treballs a l'alcalde, Andrés Martínez, que ha pogut comprovar la millora que suposa finalitzar la substitució total d'aquestes xicotetes estructures per a la seguretat del vial.

Te puede interesar
Lo más visto