Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Més de 400 persones de la província de Castelló es beneficiaran del pla extraordinari d'ocupació COVID-19 de Labora

Es beneficiaran 123 entitats locals de la província

Economía 17 de octubre de 2020 REDACCIÓ
ayuntamiento-castellon-kSHC-U805360204292pD-624x385@Las Provincias

Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, ha publicat en la seua pàgina web el llistat de les entitats locals que han sigut beneficiàries del pla extraordinari d'ocupació COVID-19. A la província de Castelló, aquesta ajuda permetrà que al voltant 400 persones majors de 30 anys puguen obtindre una oportunitat laboral al seu ajuntament.

Les entitats locals que han rebut una major subvenció han sigut la Vall d'Uixò, Onda, Benicarló, Borriana i Vila-real, la qual cosa permetrà emprar a una mitjana de 20 persones en aquestes localitats. Així mateix, localitats com Almassora i Benicàssim podran crear uns 10 llocs de treball en cada municipi. Altura, Betxí, Nules i Orpesa podran generar al voltant de 5 contractacions cadascun. En total, Labora concedirà 4.159.541,04 euros a repartir entre 123 municipis castellonencs, que oferiran contractes amb una duració mínima de 6 mesos per a la realització d'actuacions de prevenció, informació i logística vinculades a la lluita contra la COVID-19.

Podran acollir-se a aquestes ajudes els qui hagen perdut la seua ocupació deguda a la situació sobrevinguda de la pandèmia i s'hagen inscrit com a demandants d'ocupació en Labora a partir del 14 de març de 2020. Per a això, podran consultar el llistat d'ajuntaments beneficiaris de les ajudes i incloure en la seua demanda el codi d'ocupació dels perfils demandats. Després d'un sondeig previ, Labora enviarà els perfils preseleccionats a cada entitat local, la qual s'encarregarà de realitzar la selecció final.

Aquest pla forma part del programa Avalem Experiència, una iniciativa posada en marxa per la Conselleria d'Economia Sostenible per a millorar l'ocupabilitat de les persones majors de 30 anys i proporcionar-los una inserció laboral digna.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter