El CD Castelló cau davant el CD Lugo en l'últim minut de partit (0-1)

Cruel derrota dels albinegres, la segona en lliga, que cauen a l'onzena posició de la taula

Esports 19 de octubre de 2020 Redacció
1602950638_785054_1602967442_noticia_normal_recorte1

Va perdre per la mínima el CD Castelló en la partit que li enfrontava al Lugo en la jornada 6 de la Lliga Smartbank. En el minut 93 i 16 segons de partit els visitants anotaven de servei de esquina i s'emportaven els tres punts de l'Estadi de Castalia amb un resultat de 0-1 en el marcador, en el que és la segona derrota dels albinegres en el seu feu.

No van arrancar res bé el partit els d'Óscar Cano, i gran culpa d'això la va tindre un ben plantat Lugo que va saber anul·lar als albinegres mostrant un equip molt compacte i deixant pocs espais en defensa. La idea del Castelló d'entrar per les bandes xocava amb una forta defensa que en molt poques ocasions va poder ser depassada.

Per la seua part, els de Lugo arribaven poc però amb molt de perill, fent mal amb bones combinacions en atac que requeriren més d'un vegada de les intervencions del meta Álvaro Campos. Els visitants van incomodar a l'equip de la capital de la Plana que estava mancat de calma i d'idees en el joc. La millor ocasió dels locals va arribar quasi acabat el primer temps, Jorge Fernandez va deixar un bon baló a Marc Mateu en el minut 41 perquè el valencià centrara una bona pilota que va detindre Ander Cantero abans que li arribara a Josep Señé en boca de gol.

Zlatanovic, titular en punta en detrimient de Jordi Sánchez, va ser una illa en tota la primera part, els seus companys en atac a penes van contactar amb el punta serbi que no va disposar de cap ocasió de gol en els primers 45 minuts de partit.

S'arriba al descans amb 0-0 i en la renaudació el Lugo va eixir en tromba. Els primers deu minuts del segon temps va ser un assetjament dels visitants que va disposar de fins a tres ocasions de gol que va desbaratar Álvaro Campos. El meta valencià va traure primer els punys per a buidar una pilota del Puma Rodríguez i un altre a una fuetada de Gerard i després va haver de realitzar una altra bona parada en un servei de esquina per a evitar el 0-1 del Lugo.

Les clares oportunitats de gol dels de Lugo va fer que els locals reaccionaren i pocs minuts després una gran combinació entre Carles Salvador i Josep Señé acabà amb una ocasió de Muguruza que envià la pilota per damunt de la porteria d'Ander Cantero.

A poc a poc el partit va anar equilibrant-se, Cano va decidir donar entrada a Paolo Fernandes, Fidalgo i Gus Leds, llevant a Jorge, Señé i a Carles Salvador i l'equip guanyà en possessió i en ocasions. Una d'elles la va tindre Zlatanovic, que després d'un bon centre de Marc Mateu va cabotejar la pilota prop del pal dret de la porteria de Cantero.

Quan pareixia que el partit acabaria 0-0 van arribar els gols. En el minut 89 un gol olímpic anotat per Marc Mateu va ser anul·lat pel col·legiat per una espenta de Eneko Satrústegui al meta del Lugo, Ander Cantero que el propi VAR ratificà.

Els albinegres van passar en cuatre minuts d'acariciar la victòria a veure com en el miunt 93 un gol de Iriome després de servei de cantonada de Cristian Herrera posava el 0-1 definitiu en el marcador. Pitxer d'aigua freda i cruel derrota dels albinegres, la segona en lliga dels d'Óscar Cano, totes dues en l'Estadi de Castalia.

Sense temps per a lamentar-se el CD Castelló tornarà a jugar partit de lliga aquest dimecres davant Las Palmas. El partit arrancarà a les 19.00 hores en l'Estadi Gran Canària.