El president de la Generalitat, Ximo Puig, anuncia la pròrroga del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana una setmana més

Des del govern autonòmic, de moment, no es plantegen confinaments domiciliaris perquè primer cal comprovar el resultat de les mesures adoptades

Sanitat 03 de noviembre de 2020 redacció
ximo-puig-en-imagen-de-archivo-1
El President de la Comunitat Valenciana, imatge d'arxiu. Generalitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat hui que es prorrogarà el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana una setmana més. Des del divendres passat està prohibida l'entrada i eixida de la Comunitat Valenciana excepte per motius justificats.

El tancament perimetral es va decretar pel termini de set dies naturals i ara s'ampliarà a altres set. Puig ha fet aquestes manifestacions durant la seua visita a la nova seu de la Confederació Hidrogràfica del Segura a Orihuela. També, amb anterioritat, en una entrevista en Tele 5, el cap del Consell ha assegurat que «el raonable és la pròrroga de la perimetración» del territori valencià per a evitar l'entrada i eixida sense causes justificades de l'autonomia.

Segons Ximo Puig, és necessari «analitzar i avaluar el funcionament de les mesures ja preses i, a continuació, plantejar noves propostes». En aquest sentit, ha asseverat que «l'estrés hospitalari és el paràmetre per a ampliar» o no aqueixes mesures.

Les paraules del president de l'Executiu valencià mostren que de moment no es plantegen confinaments domiciliaris perquè primer cal comprovar el resultat de les mesures adoptades fins ara. En la seua opinió, és molt prompte per a observar resultats i, en funció d'aquests, caldria adoptar o no mesures més restrictives.

El ministre de Sanitat també va aclarir que no es plantegen confinamentis i va fer aquestes manifestacions arran de la petició d'algunes comunitats autònomes que s'estudie la possibilitat de permetre els confinaments domiciliaris per a intentar atallar l'avanç de la Covid-19.

Te puede interesar
Lo más visto