Fernández creu que el pla de xoc de Sanitat sobre llistes d'espera «podria provocar un nou embut»

La portaveu de Cs en la Diputació destaca que com la segona ona, «l'agreujament en la demora quirúrgica es veia vindre»

Sanitat 04 de noviembre de 2020 Redacció
50536657286_45709f173a_o (1)
Cristina Fernández, portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha qualificat el pla de xoc per a reduir les llistes d'espera anunciat per la Conselleria de Sanitat i l'Administració Provincial de «pegat contrasentit». «Aquesta mesura el que podria acabar provocant és l'efecte contrari, és a dir, un nou embut als nostres hospitals que ja compten amb el lideratge en la demora quirúrgica», ha subratllat la diputada. «És el peix que es mossega la cua, com suportarà l'Hospital Provincial amb 229 dies d'espera més operacions d'altres centres», s'ha preguntat Fernández.        

Així doncs, la portaveu ha anomenat a «la serietat i el seny». «Resoldre aquest assumpte és alguna cosa més a fer-se una foto i llançar castells en l'aire», ha destacat la diputada. En opinió de la diputada «l'agreujament en la tardança, es veia vindre, igual que la segona ona però sembla ser que alguns continuen cecs». «I és que mentre s'intenta fer encaix de bolillos, tenim un Hospital de campanya mort de riure», ha postil·lat la portaveu.        

Per tot això, Fernández ha manifestat que «encara que arribem tard, és necessari que la Conselleria de Sanitat pose tots els recursos personals necessaris per a, d'una banda pal·liar el col·lapse en els centres d'atenció primària i per un altre, garantir que cap patologia quede sense ser atesa per culpa del coronavirus».

Te puede interesar
Lo más visto