Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

 L’escola infantil municipal d'Almenara tindrà un aula multisensorial

La instal·lació podrà ser utilitzada pels diversos centres educatius de la localitat

Educació 10 de noviembre de 2020 Redacció
ESCOLETA 3

L’Escola Infantil Municipal d’Almenara comptarà pròximament amb una aula multisensorial gràcies a una subvenció de 866,64 euros de la Conselleria d’Educació Cultura i Esports. L'aportació arriba gràcies a que des del centre s'han presentat per primera vegada a la convocatòria de projectes d'investigació i innovació educativa.

El projecte elaborat pel centre es titula “Snoezelen” i es desenvoluparà en aquesta aula per a la qual es destinarà la dotació econòmica obtinguda. Des del centre, la directora, Asun Forner, ha destacat que “ha sigut una aposta important que ha donat els seus fruits per a millorar la qualitat educativa amb aquest aula multisensorial, que no sols serà utilitzada per l’Escola Infantil Municipal, sinó que l'obrirem a tota la comunitat educativa local”.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “importància que tindrà la creació d'aquest aula multisensorial a la nostra Escola Infantil Municipal, ja que serà una eina més en l'educació per als xiquets i xiquetes que la necessiten, i és més, estarà oberta a tota la comunitat educativa d'Almenara”.

Pérez ha recordat “l'aposta del govern local per l’Escola Infantil Municipal, per la seua qualitat educativa, pels seus menús saludables i per potenciar l'educació dels més xicotets d'Almenara, tot des d'un servei públic que gestionem de manera directa des de l'Ajuntament d'Almenara”.

Te puede interesar

MarIaJesusSanchez CSIF CS

CSIF lamenta la "improvisació innecessària"

Redacció
Educació 02 de marzo de 2021

El sindicat considera que decidir si la setmana de Magdalena serà o no lectiva a Castelló, suposa en l'últim minut ,una falta de respecte per a tota la comunitat educativa i perjudica tant els docents com a l'alumnat i a les seues famílies.

ashocas r

Trobada agredolça

Redacció
Economía 10 de febrero de 2021

L'hostaleria qualifica així la reunió mantinguda en la vesprada del dimarts amb l'ajuntament de Castelló, encara que arranca en el compromís de començar amb les ajudes en quant Generalitat transferisca la part que els correspon del pla parèntesi.

Newsletter