Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els usuaris del centre Aigua-salut tindràn aparcament gratis al restaurant Alaska

L'acord es materialitzarà a través del lloguer i amb 30 places d'estacionament què disposa el restaurant a l'interior de les instal·lacions.

General 10 de noviembre de 2020 Redacció
Aigua-salut

L'Ajuntament de Vila-real ha aconseguit un acord amb els propietaris del restaurant Jardín Alaska, annex a la nova piscina Aigua-salut, gràcies al qual els usuaris d'aquest centre disposaran d'aparcament gratuït durant el temps en què estiguen realitzant les seues activitats. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha explicat que “una vegada més, aquest equip de govern demostra que la fórmula de la col·laboració públic-privada ens permet donar solucions a les necessitats de la ciutat de manera àgil i beneficiosa per als ciutadans”. “Som conscients de les dificultats que existeixen en aquesta zona de la ciutat a l'hora d'estacionar, ja que l'avinguda Alemanya és un vial molt concorregut, i per aquest motiu hem intentat buscar una solució com més prompte millor a aquesta situació”, incideix el regidor.

L'acord aconseguit es materialitzarà a través del lloguer de les al voltant de 30 places d'estacionament de què disposa el restaurant a l'interior de les instal·lacions, i que estan situades just al costat de la piscina Aigua-salut. El Servei Municipal d’Esports entregarà una targeta a cadascun dels usuaris perquè puguen fer ús d'aquesta zona d'aparcament durant el temps en què realitzen les seues activitats.

Cal recordar que el centre Aigua-salut és una de les dues noves instal·lacions esportives que s'ha incorporat a la xarxa del SME en aquesta temporada, des del mes d'octubre, també gràcies a la col·laboració públic-privada. Es tracta d'un centre esportiu i de teràpies aquàtiques en el qual millorar l'estat de salut a través de l'activitat física en el mitjà aquàtic. Les activitats que s'ofereixen abasten diferents edats i van des de natació terapèutica, teràpies específiques per a patologies com a fibromiàlgia o esclerosi; natació especial; aiguasalus; natació per a adults; natació per a bebés i activitats de l'Escola Municipal de Natació.

En total, s'imparteixen 8 activitats, en 29 grups, amb un total de 49 hores setmanals. La mitjana d'usuaris és de 610 a la setmana. Serralvo ha subratllat que “les 30 places d'estacionament són suficients pel fet que existeix una gran rotació d'usuaris en els diferents horaris d'activitats”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter