Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló i el Consell destinen 3 milions d’euros al CEE Penyeta Roja i el Centre Integrat Excelentísima Diputación

La Diputació haurà d'impartir gratuïtament els ensenyaments que són objecte del conveni i fer les activitats complementàries i de serveis que, si s'escau, es duguen a terme.

General 13 de noviembre de 2020 Redacció
DSC8064

El Ple del Consell ha aprovat dos convenis de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Diputació Provincial de Castelló pels quals es destinen 3.045.321 euros per a col·laborar en el manteniment del Centre Públic Integrat Excelentísima Diputación i del Centre d'Educació Especial Penyeta Roja. En concret, per a l'exercici 2020 el Centre Públic Integrat Excelentísima Diputación rebrà 1.927.130 euros i al Centre Penyeta Roja es destinaran 1.118.191 euros.

En el cas del Centre Integrat Excelentísima Diputación, a través del conveni, es financen quatre unitats d'Educació Primària (de cinqué i sisé curs) i huit d'Educació Secundària Obligatòria (dues per curs). En relació amb el Centre Penyeta Roja, es financen nou unitats d'Educació Especial Específica d'atenció a alumnat amb discapacitat psíquica. Quant a la provisió de vacants de professorat dels centres, quan es produïsquen, s'efectuarà pel procediment general establit per a l'accés de funcionaris a la Diputació, i s'haurà de comunicar a la Direcció Territorial d'Educació, Cultura i Esport de Castelló.

La Diputació haurà d'impartir gratuïtament els ensenyaments que són objecte del conveni i fer les activitats complementàries i de serveis que, si s'escau, es duguen a terme. Igualment, s'obliga a tindre en funcionament el nombre total d'unitats escolars que figuren en el conveni, i també haurà de fer constar en un lloc visible del centre el seu finançament per part de la Generalitat.

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

Newsletter