Vinaròs continua amb la millora dels seus espais i mobiliari urbà

La inversió per part de l'Ajuntament és de aproximadament 15.000€

General 18 de noviembre de 2020 Redacció
Parc02 (1)

La regidora Morellà ha indicat que “el terra antic estava format per lloses que degut al pas del temps i al desgast presentava diverses irregularitats, fet que fins i tot provocava algunes caigudes, per això s’ha decidit renovar tot el paviment per oferir així una major seguretat”. Segons afegia aquestes feines han comptat amb una inversió aproximada de 15.000€ realitzada amb fons propis de l’Ajuntament.

D’altra banda, Morellà ha anunciat que durant els propers dies s’instal·laran tres elements canins al gos-parc de l’avinguda de Castelló. En aquest sentit, comentava que “era una reivindicació dels usuaris de la zona que demanaven la col·locació de nous aparells per a gaudir del joc amb les mascotes”. Morellà assenyalava que la millora dels parcs canins de la ciutat serà una de les tasques que es desenvoluparan des del Departament durant el proper any, amb la voluntat d’oferir unes instal·lacions òptimes per als usuaris i mascotes.

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de l’empresa encarregada de la gestió de l’enllumenat públic, treballa en la instal·lació de LEDS de baix consum a l’estructura del Limbo, al passeig de Fora del Forat, per dotar de major il·luminació aquesta zona. El cost d’aquesta actuació és de 6.400€, amb l’objectiu de millorar la visibilitat i seguretat d’aquest tram del passeig.

Per acabar, cal destacar que a aquestes feines de millora de la il·luminació s’afegeixen les que s’han executat aquesta setmana a l’avinguda de Maria Auxiliadora, amb la instal·lació 15 de noves lluminàries de vorera amb tecnologia LED de baix consum, per millorar també visibilitat del vial. 

Te puede interesar
Lo más visto