Bicivila’t tornarà a Vila-real en 2021 amb una reinvenció del servei anterior

El projecte ja està finalitzat i la licitació tindrà una dotació de 96.000 euros

General 18 de noviembre de 2020 Redacció
bicivilat

Vila-real recuperarà el servei de Bicivila’t, una contractació que estava en els pressupostos de 2020 i que a causa de la pandèmia no ha pogut realitzar-se abans. En el seu lloc, va caldre fer front a l'ampliació del cementiri. Segons el regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat Mediambiental, José Ramón Ventura Chalmeta, aquesta va ser una mesura «tan necessària en aquells moments, ja que la mortalitat va augmentar i decidim prioritzar això, ja que ho consideràvem més urgent».

La plica del contracte ja està realitzada i el projecte també i només faltaria treure'l a concurs públic, però només es podrà fer després de l'aprovació del pressupost i el vistiplau de l'interventor. La dotació per a Bicivila’t ascendeix a 96.000 euros.

Ventura Chalmeta ha detallat que cap dels elements de la infraestructura que hi ha actualment a Vila-real del servei que es va posar en marxa en 2011 i que ara està inoperatiu, a més de danyat en diversos punts de la ciutat per actes vandàlics, es podrà aprofitar. «Ja hem demanat a l'empresa que tenia adjudicat el servei que torni les fiances que tenia dels usuaris i començarem la retirada de tots aquests elements i tindran una infraestructura totalment renovada».

Te puede interesar
Lo más visto