Dotze dones, entre elles de Castelló, denuncien a abusos sexuals per part d'un osteòpata de Burgos

S'ha destapat un delicte d'intrusisme professional pel qual el Col·legi Professional de Fisioterapeutes de Castella i Lleó es presenta com a acusació popular

Successos 19 de noviembre de 2020 redacció
descarga
Imatge d'arxiu de l'operació Namasté a l'osteòpata de les Merindades, a Burgos . GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil amplia la investigació contra un osteòpata de Burgos que ha sigut detingut per presumptes abusos sexuals, ja que els agents han identificat a set noves víctimes en diverses províncies, entre les quals es troba Castelló.

La investigació es troba en el marc de l'operació NAMASTÉ, duta per la Guàrdia Civil. Fins ara, ha permés la localització de set noves víctimes, totes elles dones que van patir els suposats abusos sexuals duts a terme per l'osteòpata detingut en Les Merindades, a Burgos. Específicament es tracta de dones amb edats compreses entre els 31 i els 63 anys a les províncies de Castelló, Sòria i Biscaia.

Durant febrer passat es van conéixer els fets gràcies a la denúncia de la primera víctima que va relatar tocaments íntims durant una sessió de massatges concertada amb el presumpte autor, pràctica amb la qual suposadament pal·liaria determinades malalties que patia la dona.

Així mateix, la xifra de dones que han denunciat abusos durant les sessions de massatge ascendeix a dotze. A més, les perquisicions han destapat un delicte d'intrusisme professional que ha portat al Col·legi Professional de Fisioterapeutes de Castella i Lleó a presentar-se com a acusació popular en la causa.

Te puede interesar
Lo más visto